SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Τρεις ειδικές απαιτήσεις της μεθόδου χύτευσης στη δομή χύτευσης

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:39:34  Hits: 5

three Ειδικές απαιτήσεις της μεθόδου χύτευσης για τη δομή χύτευσης

  (1) Επενδυτικά χύτευση:

1. Διευκόλυνση της κατασκευής καλουπιών κεριών

2. Οι τρύπες και οι αυλακώσεις στα χάσματα δεν πρέπει να είναι πολύ μικρές ή πολύ βαθιές, πολύ μικρές ή πολύ βαθιές οπές και αυλακώσεις, οι οποίες δεν ευνοούν την ομαλή πλήρωση των αντίστοιχων οπών στο επενδυτικό καλούπι με τα σωματίδια χρώματος και άμμου κατά τη διάρκεια του κελύφους κάνοντας να σχηματίσει μια κατάλληλη κοιλότητα. Ταυτόχρονα, οι πολύ βαθιές τρύπες και οι αυλακώσεις φέρνουν επίσης δυσκολίες στον καθαρισμό των χύτευσης. Γενικά, το άνοιγμα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 2 mm (λεπτά εξαρτήματα>0,5 mm). Όταν η τρύπα είναι διαμέσου, η οπή/aperture είναι μικρότερη από 4-6, όταν η οπή δεν διαμέσου, η οπή/aperture είναι μικρότερη από 2. Το πλάτος αυλάκωσης πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 2 mm και το βάθος αυλάκωσης δεν πρέπει υπερβαίνει τα 2-6 φορές το πλάτος αυλάκωσης.

3. Μειώστε τα καυτά σημεία και προσπαθήστε για ομοιόμορφο πάχος τοιχώματος. Η επένδυση χύτευσης γενικά δεν έχει ξεχωριστό ανύψωση, αλλά χρησιμοποιεί μια παχύτερη ξηρά ως το ανυψωτικό για να τροφοδοτήσει άμεσα τη χύτευση. Για να προσαρμοστεί σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μια λεπτή-walled δομή και η κατανομή πάχους τοιχώματος πρέπει να είναι σύμφωνη με την αρχή της κατευθυντικής στερεοποίησης.

4. Αποφύγετε τη μεγάλη επίπεδη πλάκα δομή. Επειδή η ισχύς υψηλής θερμοκρασίας του τετηγμένου κελύφους μοντέλου είναι χαμηλή, είναι εύκολο να παραμορφωθεί, οπότε κατά το σχεδιασμό της δομής χύτευσης, προσπαθήστε να αποφύγετε μεγάλες επίπεδες επιφάνειες.

(2) χύτευση μετάλλων:

1. το Το σχήμα και η κοιλότητα της χύτευσης πρέπει να είναι απλή και η δομική κλίση της χύτευσης πρέπει να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφευχθεί η χρήση πολύ μικρών ή βαθύτων τρυπών για να διευκολυνθεί η εξόρυξη του πυρήνα και να εξασφαλιστεί η ομαλή αφαίρεση του το χύτευση.

2. Το πάχος του τοιχώματος της χύτευσης πρέπει να είναι ομοιόμορφο για να αποφευχθεί η συρρίκνωση του πορώδους και των ελαττωμάτων ρωγμών. Ταυτόχρονα, το πάχος τοιχώματος δεν πρέπει να είναι πολύ λεπτό και να προσπαθήσει να αποφύγουν τα μεγάλα οριζόντια τοιχώματα για να αποφευχθούν ελαττώματα όπως κακή χύτευση και κρύα απομόνωση, όπως αλουμινίου-silicon χύτευσης κράματος, το ελάχιστο πάχος τοιχώματος του κράματος-magnesium είναι 2mm~4mm και το ελάχιστο πάχος τοιχώματος του κράματος αλουμινίου-magneium είναι 3mm-5mm.

(3) die-casting μέρη:

1. τα χύτευση πρέπει να προσπαθήσουν να εξαλείψουν τις υποταγές και τις βαθιές κοιλότητες.

-2. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια λεπτή δομή-walled με ομοιόμορφο πάχος τοιχώματος. Το κατάλληλο πάχος τοιχώματος των χυτών μήτρας είναι γενικά: κράμα ψευδαργύρου 1mm-3mm, κράμα αλουμινίου 1,5 mm-5mm και κράμα χαλκού 2 mm

5mm.

-3. Τα ένθετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Die-casting και τα πλεονεκτήματα του Τα ένθετα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πλήρως για να παράγουν πολύπλοκα μέρη, να βελτιώσουν τις τοπικές επιδόσεις των εξαρτημάτων die

casting και να απλοποιήσουν τη διαδικασία συναρμολόγησης. Προκειμένου να γίνει η σύνδεση του ενθέματος στη χύτευση, το ένθετο θα πρέπει να εισαχθεί στο τμήμα χύτευσης για να κάνει αυλακώσεις, αφεντικά ή αγκαλιά.


\\n

Προηγούμενος: Εισαγωγή και εφαρ...

Επόμενο: Ανακρυστάλλωση πυ...